„Be better” Ungheni: Redacția NEWS.UNGHENI.ORG premiată la Gala JCI Ungheni 2020

În această sâmbătă, 12 decembrie 2019, tinerii antreprenori și activiști civici ai unei dintre cele mai active asociații obștești din regiunea de vest a Republicii Moldova – Junior Chamber Ungheni (JCI Ungheni), a organizat tradiționala și cel mai important eveniment al anului – Gala JCI Ungheni 2020.

La evenimentul public organizat de JCI Ungheni au participat cei mai activi membri au comunității, activiști civici, antreprenori locali și regionali, reprezentanți ai administrației publice locale și invitați special, cum ar fi redacția NEWS.UNGHENI.ORG.

Din motivul stării de urgență în sănătate publică și a pandemiei de COVID-19, la Gala unei dintre cele mai active comunități au participați doar personalități din municipiul / raionul Ungheni cât și conducere JCI Moldova (tot Unghenean).

În cadrul Galei JCI Ungheni 2020, conducerea organizației din 2020, Anatolie Cladicov, a trecut în revistă raportul de activitate pentru anul 2020 și impactul real asupra comunității și a efectuat tranziția board-urilor și transmiterea conducerii filialei către noua președintă JCI Ungheni – Veronica GÎRBU (ex-Gorea).

Raportul de activitate al JCI Ungheni pentru anul 2020

Doi Ungheneni: Ion Poia, Președinte JCI Moldova 2020 și Veronica Gîrbu (ex-Gorea), Președinte JCI Ungheni 2021

Anterior, în anii 2018, 2019 și 2020, filiala JCI Ungheni a fost condusă de către Iaroslav CojocaruIon Hasnaș, Ion Poia, Roman Bucatca, Vasile Grosu, Dionisie Ternovschi, Anatolie Cladicov.

Câțiva din ex-Președinții JCI Ungheni. Sursa: Veronica Gârbu

În cadrul aceluiași eveniment, conducerea JCI Ungheni a premiat și cei mai activi voluntarii și susținători ai camerei tinerilor antreprenori care au depus efort considerabil întru promovarea evenimentelor organizate de JCI Ungheni pentru binele întregii comunități.

Al doilea an consecutiv, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a fost premiată la capitol media regională care a acordat suport în promovarea evenimentelor JCI Ungheni și partener de încredere.

În cadrul Galei JCI Ungheni 2020, Dionis Ternovschi, ex-Președinte JCI Ungheni 2019, vicepreședinte JCI Moldova 2020, viceprimar al municipiului Ungheni, a fost decorat cu cea mai valoroasă distincția a JCI Internațional – SENATOR JCI.

Este cea mai valoroasa apreciere pentru un membru JCI pentru munca și implicare activa timp de ani de zile.

Vreau sa Mulțumesc Președintelui Jci Ungheni 2020 Anatolie Cladicov, boardului sau, tuturor membrilor JCI Ungheni pentru înaltă recunoaștere, pentru organizarea procesului de obținerea acestui titlu și pentru banii alocați (este o procedura complexa care și mai costa).

JCI Ungheni are 3 senatori din 4 pe țara: Ion PoiaVasile Grosu și eu. Calitatea noastra de Senatori ne responsabilizează și mai mult și este o distincție pe viața.

În anul ce urmează, cu prima președinta femeie JCI UNGHENI 2021 Veronica Gorea, ne vom implica cu turații grele, “de dinozauri” cum mai suntem numiți de unii:))).

Dionis Ternovschi

La final, tinerii au organizat, într-o atmosfera distinsa, o licitație caritabilă și discuții la un păhărel de vin și gustarică, discuții despre viitorul comunității.

La eveniment au participat, în calitate de invitat special și interpreta Valeria Marcu, finalistă X-Factor România, Ungheneancă și interpretă extrem de talentată, care a delecta publicul cu melodii speciale.

Amintim anul trecut, an ne-pandemic, că în cadrul Galei JCI Chișinău și JCI Moldova 2019, Ion Poia, consilierul municipal și raional, ex-președinte al JCI Ungheni și A.O. „Ungheneni de Pretutindeni”, inițiatorul Cupei de Hipism „Iacob Ciachir”, a fost desemnat în calitate de președinte al JCI Moldova pentru anul 2020, iar Dionisie Ternovschi, ex-președinte 2019 al JCI Ungheni și viceprimar al municipiului Ungheni – vicepreședinte al JCI Moldova pentru 2020.

Notă: Toate evenimentele festive organizate de comunitatea JCI încurajează participanții să respecte dress cod-ul: black tie.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

7 trackback-uri / pingback-uri

  1. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  2. 28 mai 2022 - ziua cea MARE pentru Hipismul Unghenean: Cupa „Iacob Ceachir”, ediția III - a - Știri din regiunea Ungheni
  3. [VIDEO] Ungheneanca Valeria Marcu a întors toate scaunele la Vocea României, sezonul X - Știri din regiunea Ungheni
  4. Gala JCI Ungheni 2022 – Cel mai mare eveniment pentru tinerii antreprenori din Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  5. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  6. La Ungheni va avea loc prima ediție a Festivalului municipiului Ungheni la Tenis de masă în aer liber - Știri din regiunea Ungheni
  7. Gala JCI Ungheni 2023 – cel mai tare eveniment pentru tinerii antreprenori din Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns