Foto // JCI Ungheni a efectuat noi lucrări de reabilitare a Orășelului Copilăriei „Micul Cluj”

Tinerii voluntari ai Camerei internaționale al tinerilor antreprenori Ungheni (JCI Ungheni), demonstrează încă o dată consecutivitate în acțiunile lor și își respectă angajamentelor luate față de Ungheneni și Administrația Publică Locală din „Poarta de Vest”.

Urmare a semnării la 18 februarie 2019 a Protocolului de colaborare în cadrul programului „Adoptă un spațiu public” cu Primăria municipiului Ungheni, tinerii din JCI Ungheni și-au luat angajamentul să monitorizeze și să mențină în ordine cei 2.5 ha de teren de joacă al Orășelul Copilăriei „Micul Cluj” din cadrul Parcului Central al municipiului Ungheni.



Astfel, în respectarea angajamentelor promise, la 24 aprilie curent, președintele JCI Ungheni în comun cu doi camarazi, membri activi ai camerei antreprenorilor, au întreprins o vizită de inspectare a „Micului Cluj”.

Urmare a celor depistate și în contextul declarațiilor autorităților publice centrale referitor la permisiunea, începând cu 27 aprilie curent, de a ieșire a cetățenilor în parcuri cu asigurarea respectării distanței sociale și în grupuri nu mai mari de trei persoane, Unghenenii au reparat scrânciob-urile cât și alte piese ale echipamentelor sportive.

„Fie că acum, fie că mai târziu, să știți dragii noștri, că noi, JCI Ungheni am efectuat o nouă reparație în parcul central și acesta este pregătit pentru micii copii energici.

Să avem sănătate!”

În acțiunea de voluntariat au luat parte membrii Valentin NuspunMihai Ceban și președintele JCI Ungheni – Anatolie Cladicov.

Anterior, Unghenenii au mai întreprins acțiuni similare și au reparat periodic piesele mobilierului sportiv din cadru Orășelului copilăriei „Micul Cluj”.

Amintim că urmare a angajamentelor stipulate în cadrul Protocolului de colaborare în cadrul programului „Adoptă un spațiu public”, tinerii membri ai JCI Ungheni se obligă, în calitate de „părinților adoptivi” să execute următoarele obligațiuni:

  • să elaboreze un proiect de amenajare a spaţiului public care să cuprindă toate intervenţiile pe care doreşte să le facă în compoziţia peisagistică existentă;
  • să execute lucrările de amenajare ale spaţiului public;
  • să respecte calendarul activităţilor prevăzute în proiectul de amenajare;
  • să asigure necesarul de material (agro) dendrofloricol pe care decide să îl planteze/replanteze, etc.

Pe lângă activitățile de amenajare și întreținere a spațiului public adoptat, membrii JCI Ungheni își propune să organizeze și să desfășoare un șir de evenimente în aer liber.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Galerie Foto:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că membrii Camerei internaționale al tinerilor antreprenori Ungheni (JCI Ungheni) reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni.

Tinerii Unghenenii au demonstrat mereu un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Vedeți mai acțiuni / campanii realizate cu succes de către Ungheneni pentru Ungheneni:



4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Prim-ministra Natalia Gavrilița și JCI Ungheni au discutat despre măsurile de susținere a tinerilor antreprenori - Știri din regiunea Ungheni
  2. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  3. Ungheni a devenit pentru o zi Capitala Hipismului din R. Moldova. Cupa „Iacob Ciachir” 2022 în imagini - Știri din regiunea Ungheni
  4. Primarul mun. Cluj-Napoca, Emil BOC - Cetățean de onoare al mun. Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns