JCI Ungheni organizează un Turneu caritabil de minifotbal pentru persoanele cu dizabilități

În această sâmbătă, 16 noiembrie 2019, tinerii antreprenori din cadrul Junior Chamber International (JCI Ungheni) Ungheni, organizează pe stadionul municipal un turneu caritabil de minifotbal destinat persoanele cu dizabilități.Competiția caritabilă va începe la ora 9:30, pe stadionul municipal Ungheni.

Potrivit organizatorilor, pentru participare la turneul de minifotbal, s-au înregistrat 5 echipe și se așteaptă confirmarea celei de-a 6.

„Urmare a evenimentului caritabil, 2 persoane cu dizabilități locomotorii vor primi din partea JCI Ungheni 2 scaune profesionale cu rotile, destinate iubitorilor de sport și modului activ de viață”.

Totodată, tinerii din JCI Ungheni vor organiza și o licitație cu echipamente sportive pentru a colecta și careva resurse financiare.

Turneul caritabil este o acțiune din cadrul proiectului „Șanse egale pentru o viață activă”.

Potrivit organizatorilor, proiectul „Șanse egale pentru o viață activă” este parte a Programului Raional de granturi, ediția 2019, finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cofinanțat de Consiliul Raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni, cu suportul Centrului de Tineret Ungheni.

Pagina evenimentul pe facebook, organizat de JCI UngheniTurneu caritabil de minifotbal pentru persoanele cu dizabilități

2 comentarii la „JCI Ungheni organizează un Turneu caritabil de minifotbal pentru persoanele cu dizabilități

%d blogeri au apreciat: