JCI Ungheni aduce magia Crăciunului în casele copiilor cuminți

În preajma Crăciunului, membrii JCI Ungheni (Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni), împart cadouri copiilor din satele raionului Ungheni.

Potrivit asociației JCI Ungheni, cadourile au fost asigurate de asociațiile Rotary Chișinău Centru, Round Table Germany și Round Table Moldova cu care au un parteneriat!

Astfel, membrii JCI au făcut posibil ca aceste cadouri să ajungă în mâinile beneficiarilor – copiii mai triști din familiile social vulnerabile din municipiul și raionul Ungheni.

Grație partenerilor menționați supra dar și membrilor JCI Ungheni, mulți copii din localitățile raionului vor avea parte de un strop de bucurie.

În această iarnă se poartă BUNĂTATEA!

Conform unui comunicat a unei dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni – JCI Ungheni, membrii organizației își doresc ca toți copiii să simtă magia Crăciunului, inclusiv cei lipsiți de unele momente frumoase ale copilăriei!

Cutiile-cadou sunt de la copiii din Germania, pregătite cu multă atenție pentru semenii lor din Republica Moldova!

Distribuirea cadourilor a început încă de săptămâna trecută și conform JCI Ungheni, până la Crăciun (25 Decembrie) vor fi toate distribuite.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram, YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: