JCI Ungheni în acțiune. Tinerii s-au mobilizat și au salubrizat Parcul Francez

„Ne-am propus să strângem gunoiul pe o porțiune din parc, dar am reușit să facem ordine peste tot”

JCI Ungheni

Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni din nou în acțiune pentru binele comunității.

Tinerii unei dintre cele mai active comunități din Republica Moldova, în special organizația din Ungheni, s-au mobilizat și s-au alăturat „Marii Curățenii” din Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni.

JCI Ungheni în acțiune

Urmare, membrii comunității au decis să facă ordine în Parcul Francez din municipiul Ungheni.

Tinerii s-au mobilizat de la mic la mare și au strâns gunoaiele și chiar sticle de sub bere din parcul ce domină zona din jurul Podului „Eiffel”.

La acțiune au luat parte nu doar membrii, ci și familiile acestor. Ori, viitorul aparține noii generații.

În aceași ordine de idei, tinerii JCI Ungheni, cu simțul civic extrem de dezvoltat, au venit și cu o rugăminte către restul locuitorilor celui mai frumos oraș din țară ca să se alăture acțiunilor similare și să păstreze curățenia!

Împreună pentru un oraș curat și frumos. Împreună suntem o Forță – #ForțaUNGHENI.

Galerie Foto cu acțiunea tinerilor membri a JCI Ungheni.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD