JCI Ungheni: „Estera vrea să meargă din nou, iar noi o putem ajuta!”

În urma unui accident, colega noastră Estera a rămas țintuită într-un scaun cu rotile … la numai 35 ani, informează Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni.

Amintim că accidentul s-a produs în  seara de 31 decembrie 2019, pe traseul Strășeni-Chișinău, când o femeie și copilul său de numai trei anișori, au ajuns la spital, după ce în proximitatea localității Făgureni, o mașină de teren de marca Volkswagen Touareg a spulberat de pe traseu un automobil de marca Mazda în care se aflau victimile.

Accidentul a afost provocat de către fostul soț victimei care este tehnician dentar la clinica stomatologică a tatălui său din municipiul Ungheni, dar și că bărbatul a provocat intenționat coliziunea.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore abia peste aproape patru zile de la incident și era cercetat penal pentru provocarea unui accident rutier în stare de ebrietate care s-a soldat cu rănirea gravă a două persoane, dar și pentru că a părăsit locul accidentului. 

Estera, fosta soție a lui Oboroc, după accident, a fost supusă unor mai multe intervenții chirurgicale, însă din nefericire, până în prezent, femeia a rămas țintuită într-un scaun cu rotile, iar medicii de la noi nu-i dau nicio șansă că va mai putea merge vreodată.

Medicii din Republica Moldova nu au dat nici o șansă Esterei, dar …. peste hotarele Republicii Moldova a fost identificată o clinică care ar pune-O din nou pe picioare pe Estera.

Mai multe detalii de accidentul din ajun de Revelion:

Potrivit unei dintre cele mai active comunități ai tinerilor antreprenori din Republica Moldova, inclusiv municipiul și raionul Ungheni, tânăra este mama unui băiețel de 4 ani, pe care-l crește de una singură și este una dintre membrele cele mai active a comunității.

Dorința Esterei este de a se ridica pe picioarele sale este pe zi ce trece tot mai mare, atât pentru viitorul său, dar și a copilului.

Estera vrea să meargă din nou, iar noi o putem ajuta!

Primele intervenții urmează să le înceapă la sfârșitul lunii mai, iar noi ne dorim din tot sufletul să o putem ajuta!

Prieteni, haideți să-i întindem o mână de ajutor și să o ridicăm din acest scaun cu rotile!

În scurt timp de la publicarea mesajului pe pagina JCI Ungheni, mai mulți Ungheneni s-au arătat deschiși să contribuie la viitorul Esterei, ori … Unghenenii mereu au demonstrat o afecțiune și grijă pentru cei dragi.

Un exemplu este și Ana IlFotografo, administratoarea atelierului Il Fotografo, care a anunțat o licitație prin care își vinde cărțile din biblioteca proprie iar banii acumulați, îi va dona pentru viitorul Esterei:

„Toți o cunosc pe Estera și Damian, ei sunt niște oameni deosebiți! Am decis să-mi vând toate cărțile din librăria mea (cum spunea cineva, ele nu sunt puține 😃 ) pentru a o ajuta pe ea ♥️ ca sa meargă “pe tocuri” cum zice ea la petreceri cu noi♥️.

Cărțile sunt multe și de mâine, 6 aprilie 2021, o sa puteți vedea lista chiar in atelier la noi ♥️.

Eu cred enorm în ea pentru ca e puternica și știu ca din puținul care noi il avem putem face 2 oameni Fericiți!!!!”

Urmare a lansării campaniei de caritate, membrii Camerei Tinerilor Antreprenori din Ungheni – JCI Ungheni au publicat și datele unui cont bancar unde Unghenenii și alți cetățeni pot dona.

Estera vrea să meargă din nou, iar noi o putem ajuta!

Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI!

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

10 trackback-uri / pingback-uri

  1. JCI Ungheni în acțiune. Tinerii s-au mobilizat și au salubrizat Parcul Francez – Știri din regiunea Ungheni
  2. Webinar JCI Ungheni: „Procedura de înființare și înregistrare a firmelor în Republica Moldova” – Știri din regiunea Ungheni
  3. Foto // Unghenenii se mobilizează. Inițiativa unei tinere pentru a o ajuta pe Estera să meargă din nou – Știri din regiunea Ungheni
  4. Marina Zamă - noua președintă JCI Ungheni 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  5. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  6. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  7. Ungheni a devenit pentru o zi Capitala Hipismului din R. Moldova. Cupa „Iacob Ciachir” 2022 în imagini - Știri din regiunea Ungheni
  8. La Ungheni a avut loc a 9-a ediție a cursei la ciclism BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  9. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  10. Fostul soț ar fi încercat să o omoare pe ea și pe fiu lor. Ungheneanca Estera Dragomir, țintuită în scaunul cu rotile, cere dreptate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns