Foto // Fotbal și licitație cu echipament sportiv pentru o cauză nobilă. O nouă acțiune caritabilă organizată cu brio de către JCI Ungheni

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă

O nouă acțiune sportivă cu caracter caritabil a fost organizată în municipiul Ungheni de către tinerii antreprenori din cadrul Junior Chamber International Ungheni (JCI Ungheni).



Turneului caritabil de minifotbal pentru persoanele cu dizabilități „Șanse egale pentru o viață activă”, petrecut în această sâmbătă pe stadionul municipal, a întrunit 52 de persoane pasionați de fotbal și dornici de a pune umărul la o acțiune caritabilă.

Astfel, urmare a evenimentului caritabil, 2 persoane cu dizabilități locomotorii au primi din partea JCI Ungheni 2 scaune profesionale cu rotile, destinate iubitorilor de sport și modului activ de viață.

Totodată, tinerii din JCI Ungheni au organizat și o licitație cu echipamente sportive în urma căreia tinerii au colectat suma de 17800 lei. Datorită faptului ca am depășit suma necesară pentru a achiziționa scaune rulante sportive pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, am decis să donăm suma de 3800 lei campaniei „Ajut-o pe Maria!” (revenim cu detalii referitor la acestă acțiune).

Proiectul „Șanse egale pentru o viață activă” este parte a Programului Raional de granturi, ediția 2019, finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cofinanțat de Consiliul Raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni, cu suportul Centrului de Tineret Ungheni.



4 trackback-uri / pingback-uri

  1. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  2. 28 mai 2022 - ziua cea MARE pentru Hipismul Unghenean: Cupa „Iacob Ceachir”, ediția III - a - Știri din regiunea Ungheni
  3. La Ungheni a avut loc a 9-a ediție a cursei la ciclism BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  4. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns