JCI Ungheni a lansat și desfășurat proiectul „Îmbunătățirea capacităților tinerilor prin educația antreprenorială”

La 3 decembrie curent, tinerii voluntari ai JCI Ungheni au mai lansat cu brio un nou proiect inedit pentru regiunea Ungheni destinat educării spiritului și capacităților antreprenoriale în rândul generației tinere



Proiectul „Îmbunătățirea capacităților tinerilor prin educația antreprenorială” este finanțat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat la Ungheni de către tinerii din cadrul Junior Chamber Internațional Ungheni.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul, organizat în incinta Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Ungheni, au participat în jur de 100 de persoane din 6 instituții de învățământ partenere în proiect, dar și alți reprezentanți ai societății civile din municipiul și raionul Ungheni.

La acest subiect, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din municipiul Ungheni (CESF Ungheni) comunică că prin intermediul acestui proiect, tinerii din JCI Ungheni intenționează să creeze un mediu și o platformă eficientă în care tinerii să poată exercita o participare eficientă și să își urmărească propriile viziuni, vise, speranțe și preocupări legate de dezvoltare și bunăstare. 

Invitat special la eveniment a fost Ilie Dercaci – trainer național  cu o vechime de 6 ani și Cofondator „Professional Speaker”, Business Consultant Hubbard Management System (Director Financiar) și reprezentat Grant Carodone în Moldova.

Amintim că în cadrul Galei JCI Chișinău și JCI Moldova, Ion Poia, consilierul municipal și raional, ex-președinte al JCI Ungheni și A.O. „Ungheneni de Pretutindeni”, inițiatorul Cupei de Hipism „Iacob Ciachir”, a fost desemnat în calitate de președinte al JCI Moldova pentru anul 2020, iar Dionisie Ternovschi, ex-președinte 2019 al JCI Ungheni și viceprimar al municipiului Ungheni – vicepreședinte al JCI Moldova pentru 2020.



Mai multe detalii despre Gala JCI Moldova și desemnarea unor Ungheneni în calitate de președinte și vicepreședinte al JCI Moldova vor fi publicate într-un articol detaliat în viitorul apropiat.

Totodată, organizatorii evenimentului, au ținut să mulțumească prin intermediul unui comunicat și partenerilor: Consiliul Raional Ungheni, Primăria Municipiului Ungheni, Camera de Comerț și Industrie, Zona Economică Liberă, ziarele locale: „Unghiul” și “Expresul” și redacției noastră (în numele lui Marin BODRUG  – Știri din regiunea Ungheni / News.Ungheni.org).

Galerie Foto:



6 trackback-uri / pingback-uri

  1. „Be better” Ungheni: Redacția NEWS.UNGHENI.ORG premiată la Gala JCI Ungheni 2020 - Știri din regiunea Ungheni
  2. CINEMARZZA - primul eveniment social din 2022 marca JCI Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  3. Prim-ministra Natalia Gavrilița și JCI Ungheni au discutat despre măsurile de susținere a tinerilor antreprenori - Știri din regiunea Ungheni
  4. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  5. La Ungheni a avut loc a 9-a ediție a cursei la ciclism BizzBike 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  6. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns