Foto // Emoționant și demni de tot respectul: Tinerii din JCI Ungheni au încheiat cu succes proiectul caritabil „Șanse egale pentru o viață activă”

Proiectul „Șanse egale pentru o viață activă” s-a încheiat cu succes

Având în vedere că JCI Ungheni și-a propus să stimuleze participarea activă a tinerilor cu oportunități reduse din raionul Ungheni, au fost organizate activități ce au permis strângerea de fonduri necesare achiziționării a două scaune sportive rulante destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii, transmite organizatorii printr-un comunicat pe pagina de facebook a Junior Chamber International Ungheni (JCI Ungheni).



Astfel, tinerii antreprenori din municipiul Ungheni au continuat proiectul „Șanse egale pentru o viață activă”, organizat în prima etapă printr-un turneul caritabil de minifotbal pentru persoanele cu dizabilități și au organizat ieri, 24 noiembrie 2019, o serie de probe sportive cu implicarea directă a persoanelor vizate:

  • întrecere la 100 metri;
  • baschet;
  • tenis de masă;
  • fotbal de masă.

Urmare, două persoane s-au evidențiat prin acțiuni și entuziasm, Alexandru Cracan și Romașco Valeriu, au plecat acasă cu câte un scaun sportiv rulant.

La eveniment au venit cu un cuvânt de salut și încurajare vicepreședinta raionalui – Lazăr Tatiana, șefa interimară a Centrul Raional de Tineret Ungheni – Butnaru Alina, viceprimarul municipiului Ungheni și președintele JCI Ungheni – Ternovschi Dionisie.

Totodată organizatorii mai comunică că sunt mulțumiți de rezultatele proiectului și speră că prin această inițiativă vom mobiliza și mai mulți tineri să se implice civic.

Proiectul ”Șanse egale pentru o viață activă” este parte a Programului Raional de granturi, ediția 2019, finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și cofinanțat de Consiliul Raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni, cu suportul Centrului de Tineret Ungheni.



Galerie Foto:

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. „Be better” Ungheni: Redacția NEWS.UNGHENI.ORG premiată la Gala JCI Ungheni 2020 - Știri din regiunea Ungheni
  2. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  3. JCI Ungheni lansează „Ludotecii Picilor și Mămicilor” - un nou spațiu prietenos pentru familiile social-vulnerabile și refugiați ucraineni - Știri din regiunea Ungheni
  4. [INTERVIU] Ion POIA: „Dacă vrei să schimbi lumea, începe de la tine” - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns