Moldovagaz explică procedura de renunțare la compensații

Consumatorii casnici de gaze naturale, care doresc să renunțe la compensație acordate de Guvernul Republicii Moldova în baza Legii 192 din 25 noiembrie 2021, pot depune cererea respectivă online.

Potrivit SA „Moldovagaz”, pentru a efectua acest pas, este necesar ca clientul să acceseze site-ul www.moldovagaz.md, la rubrica „Consumatori” și să deschidă subrubrica „Procedura de renunțare la compensație”.

Ulterior, clientul va descărca formularul de cerere și va urma instrucțiunile aferente.

Vedeți și Cum arată factura pentru gazul consumat și ce compensații cuprinde

La formular se atașează cererea completată și semnată electronic sau scan-copia cererii completată și semnată manual (descarcă modelul cererii), precum și buletinul de identitate scanat.

Cererea semnată este înregistrată de SA „Moldovagaz” și începând cu luna viitoare factura pentru gazele naturale se va emite fără compensare.

Vedeți mai multe despre criza gazului în Moldova și noile tarife pentru un metru cub de gaz:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Breaking News // Tariful la gaz a fost majorat până la 15.18 lei pentru 1 metru cub - Știri din regiunea Ungheni
  2. Ultima oră // Guvernul va compensa primii 500 m3 de gaz consumat pentru toţi agenţii economici - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns