Ungheneanca Jasmina Percic a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală

La 28 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Istoria românilor și universală.

La ediția din acest an a olimpiadei au participat 197 de elevi ai claselor IX-XII, delegați din toate raioanele și municipiile Republicii Moldova.

Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele / municipiile: Ungheni, Bălți, Căușeni, Chișinău, Criuleni, Dondușeni, Edineț, Fălești, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Ocnița și Soroca.

Vedeți și:

Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală, este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce se desfășoară în perioada 16 februarie – 27 mai 2024. 

Vedeți și rezultatele elevilor din regiunea UNGHENI (raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași și parțial Fălești) la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală:

Ungheneanca Jasmina Percic a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală

Datorită pregătirii foarte bune, pe podium au urcat și o elevă al Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din municipiul Ungheni.

Potrivit listei premianților Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală, Jasmina Percic a acumulat 97 puncte și s-a clasat pe locul III.

Jasmina Percic este elevă în clasa XI-a și la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală 2024 a fost ghidată de către profesoarea Viorica Porcescu.

Rezultatele elevilor ungheneni la Olimpiadele Republicane din 2024:

Rezultatele elevilor ungheneni la Olimpiadele Republicane din 2023:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns