Ungheneanca Anastasia Cornei a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ (alolingvi) 2023

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare informează că a desfășurat în perioada 19 – 21 mai 2023 Olimpiada Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ pentru elevii alolingvi.

La competiția din acest an au participat 134 de elevi ai claselor IX-XII, delegați din majoritatea raioanele și municipiile Republicii Moldova.

Premianții Olimpiadei Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ pentru elevii alolingvi sunt 40 de levi, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ din raioanele/municipiile: Ungheni, Bălți, Cahul, Chișinău,  Drochia, Dondușeni, Hîncești, Fălești, Florești, Rezina, Soroca, Strășeni, Taraclia și UTA Găgăuzia.

Ungheneanca Anastasia Cornei a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ (alolingvi) 2023

Datorită pregătirii foarte bune, pe podium au urcat și o elevă al Liceului Teoretic „Alexandr Pușkin” din municipiul Ungheni.

Potrivit listei premianților Olimpiada Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ pentru elevii alolingvi., Ungheneanca nostră a acumulat 52 puncte și a cucerit bronzul (locul III)

Anastasia Cornei este elevă în clasa X-a și la Olimpiada Republicană la limba și literatura ROMÂNĂ pentru elevii alolingvi 2023 a fost ghidată de către profesoarea Svetlana Postica.


Rezultatele elevilor ungheneni la Olimpiadele Republicane din 2023:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Trei unghenence au cucerit argintul și bronzul la Olimpiada republicană la limba engleză 2024 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Trei ungheneni au urcat pe podium la Olimpiada republicană la biologie 2024 - Știri din regiunea Ungheni
  3. Ungheneanca Cătălina Tihonovschi a cucerit argintul la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire) - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns