Lista premianților la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală

Ministerul Educației și Cercetării informează că 40 de elevi au fost premiați astăzi în cadrul Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală, desfășurată în perioada 26 – 28 aprilie 2024.

Competiția s-a desfășurat la Universitatea de Stat și a întrunit 197 de elevi din diferite localități.

Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele / municipiile: Ungheni, Bălți, Căușeni, Chișinău, Criuleni, Dondușeni, Edineț, Fălești, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Ocnița și Soroca.

Vedeți și:

Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală, este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce se desfășoară în perioada 16 februarie – 27 mai 2024. 

Ministerul Educației și Cercetării menționează că elevilor claselor a IX-a și a XII-a, deținători ai diplomelor de gradul I, II și III în cadrul olimpiadelor republicane la disciplinele școlare desfășurate pe parcursul anului absolvirii, li se poate acorda nota „10” (zece), din oficiu, la probele de examen la aceeași disciplină în cadrul examenelor naționale de absolvire în învățământul general din acest an.

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.

Lista premianților la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală:

Lista premianților la Olimp… by News Ungheni

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Ungheneanca Jasmina Percic a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală - Știri din regiunea Ungheni
  2. Adriana Șișcanu a urcat pe podium la Olimpiada Republicană la Istoria românilor și universală - Știri din regiunea Ungheni
  3. Lista premianților la Olimpiadele Republicane la limbile minorităților etnice - Știri din regiunea Ungheni
  4. Lista premianților la Olimpiada Republicană la Geografie 2024 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns