Ungheneanca Cătălina Tihonovschi a cucerit argintul la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire)

La 22 aprilie 2024, Ministerul Educației și Cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire)

La ediția din acest an a olimpiadei au participat 201 de elevi ai claselor IX-XII, delegați din toate raioanele și municipiile Republicii Moldova.

Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele / municipiile: Ungheni, Anenii Noi, Bălți, Briceni, Chișinău, Dondușeni, Drochia, Edineț, Hâncești, Taraclia, UTA Găgăuzia.

Vedeți și:

Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire), este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce se desfășoară în perioada 16 februarie – 27 mai 2024. 

Ungheneanca Cătălina Tihonovschi a cucerit argintul la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire)

Datorită pregătirii foarte bune, pe podium au urcat și o elevă al Liceului Teoretic „Alexandr Pușkin” din municipiul Ungheni.

Potrivit listei premianților Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire), Cătălina Tihonovschi a acumulat 44 puncte și s-a clasat pe locul II.

Cătălina Tihonovschi este elev în clasa IX-a și la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire) 2024 a fost ghidată de către profesoarea Elena Kovali.

Vedeți mai multe rezultate ale profesoarei Elena Kovali la olimpiadele republicane anterioare:

Rezultatele elevilor ungheneni la Olimpiadele Republicane din 2024:

Rezultatele elevilor ungheneni la Olimpiadele Republicane din 2023:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns