„Minune la Ungheni”. După accidentul de ieri, semaforul pentru pietoni de pe str. Decebal a început a „lumina”

„Se întâmplă minuni la Ungheni. Noi vă informăm, voi publicați și ei (Primăria, IP Ungheni) se apucă de lucru”

Începem articolul cu acest mesaj recepționat astăzi de la Unghenean, cititor fidel al portalului nostru.

Mesajul Ungheneanului este însoțit și de dovezi foto, inclusiv de promisiunea că o să recepționăm și altele cum se va întuneca afară.

UPDATE 20:00 – am recepționat pozele după ce s-a întunecat afară:

Știrea inițială:

Astfel, conform informațiilor recepționate, după ce ieri redacția NEWS.UNGHENI.ORG a publicat informația cu privire la accidentul rutier în care două minore au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni și am adus argumente, inclusiv și foto, că semaforul din Intersecția Ciprian Porumbescu și Decebal nu funcționează corect, astăzi … cetățenii au parte de o minune.

Vedeți detalii despre cazul de ieri în articolul Foto // Două fete au fost accidentate pe trecerea de pietoni la intersecția Decebal cu Ciprian Porumbescu din mun. Ungheni

Semafor pentru pietoni funcționează. Minune la Ungheni


Urmare, încă o dată ne convingem că sesizarea unei probleme poate transforma orașul nostru într-o urbă cu adevărat europeană. Ori, Unghenenii au un spirit de observație aparte …. specific.

Totodată, Vă amintim că aceasta nu este primul și ultimul caz în care un informații publicate pe NEWS.UNGHENI.ORG produc efect în doar câteva ore. Un exemplu pozitiv este și „scandalul” în jurul glodului adus de pe șantier pe strada Romană de către o comanie de construcție.

Atunci, mai mulți locuitorii ai municipiului s-au arătat nemulțămiții de iresponsabilitatea companiei care construiește unitatea comercială pentru faptul că Glodul și lutul de pe șantier este „înșirat” de mașinile de mare tonaj pe strada Romană.

În acel caz, administrația rețelei Kaufland Moldova nu avea nici o vină și că responsabilă de aceste „surprize” șoferilor Ungheneni este compania de construcții locală care efectuează lucrările de asamblare și construcție a viitorului centru comercial.

În mai puțin de o oră de publicarea acelui material și probabil reacție la articolul publicat NEWS.UNGHENI.ORG., agentul economic a curățit glodul și lutul de pe str. Romană în perimetrul viitorului magazin.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. O femeie a fost lovită de un Mercedes Vito pe o trecere pentru pietoni din Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  2. Pe strada Decebal din mun. Ungheni ar putea fi amenajată o intersecției de tip sens giratoriu - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns