Video // Reacție la articolul publicat NEWS.UNGHENI.ORG. Compania ce construiește Kaufland Ungheni a curățit de glod str. Romană

Împreună suntem o Forță, #ForțaUNGHENI.

Aceste cuvinte le putem exprima după ce articolul publicat în această dimineață Glod și lut „înșirat” pe strada Romană de compania locală ce efectuează construcția Kaufland Ungheni a avut impactul scontat.

Urmare a sensibilizării opiniei publice de către redacția noastră a problemei Glodului și a lutului „înșirat” pe strada Romană din municipiul Ungheni de către compania / companiile care efectuează construcția viitorului magazin Kaufland Ungheni …. s-a întâmplat „minunea”!

La scurt timp de la publicare, internauții au publicat mai multe poze și video în care sunt înregistrate momentele în care muncitorii curăță glodul și lutul de pe strada Romană.

„Impact este. Ceva făceau.” autor: Igor Diaconescu

Glodul a fost curățit și strada Romană a fost spălată.

Potrivit lui Ion Gaidau, unul dintre liderii comunității conducătorilor responsabili din municipiul și raional Ungheni, după ce au curățit strada, muncitorii au spălat cu un jet de apă și suprafața carosabilă.

Amintim că în mai puțin de 2 luni, municipiul Ungheni va deveni mai bogat cu un centru comercial modern și cu noi locuri de muncă. Este vorba de deschiderea primului magazin Kaufland în zona de Vest a Republicii Moldova – Kaufland Ungheni.

Potrivit proiectului, suprafața magazinului Kaufland din municipiul Ungheni va fi de aproximativ 3.900 m2. Parcarea va avea o capacitate de 315 de locuri (12 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familii cu copii).

Totodată, în această dimineață, la redacția NEWS.UNGHENI.ORG au survenit mai multe solicitări de la conducătorii auto din municipiul Ungheni prin care se revoltă pe un lucru care îi deranjează extrem de mult – Glodul și lutul „înșirat” de mașinile de mare tonaj pe strada Romană.

Reiterăm că administrația viitorului magazin Kaufland Moldova și Primăria municipiului Ungheni nu poartă nici o vină.

Potrivit lui Ion Gaidau, responsabilă de aceste „surprize” șoferilor Ungheneni este compania de construcții locală care efectuează lucrările de asamblare și construcție a viitorului centru comercial!

Amintim că după deschiderea primului magazin în municipiul Bălți, Kaufland Moldova a venit cu altă noutate bună și a anunțat începutul construcției magazinului în municipiul Ungheni, amplasat pe strada Mihai Eminescu nr. 67

Vedeți mai multe materiale referitor la Kaufland Ungheni, publicate de redacția News.Ungheni.org:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: