Foto // Două fete au fost accidentate pe trecerea de pietoni la intersecția Decebal cu Ciprian Porumbescu din mun. Ungheni

Un nou accident rutier cu implicarea unor pietoni în municipiul Ungheni.

Potrivit unor martori ocular, în jurul orelor 18:10 a zilei de astăzi, 22 decembrie 2020, fete ar fi fost lovit de un autoturism de model Opel în cartierul Tineretului.

Din imaginile expediate de către sursă, deducem că fetele ar fi traversat strada Decebal pe trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Ciprian Porumbescu.

O altă sursă a comunicat că conform declarațiilor fetelor accidentate și al unor martori, ele ar fi traversat drumul la culoarea verde al semaforului pentru pietoni.

Sursa mai specifică că una dintre domnișoare a suferit o comoție cerebrală ia a doua dor niște zgârâituri minor.

În scurt timp, la fața locului a intervenit un echipaj medical al SAMU Ungheni care le-a acordat ajutor medical victimelor accidentului rutier.

Știrea este în curs de actualizare.

La acelaș subiect, un internaut ne comunică că de vină ar fi autoritățile responsabile de reglementarea activității semafoarelor din această intersecție.

Potrivit persoanei, semaforul funcționează incorect și că atunci când luminează culoarea verde pentru conductorii auto, cea roșie pentru pietoni nu se aprinde.

Autorul a prezentat și câteva dovezi foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: