NO COMMENT // Glod și lut „înșirat” pe strada Romană de compania locală ce efectuează construcția Kaufland Ungheni

În mai puțin de 2 luni, municipiul Ungheni va deveni mai bogat cu un centru comercial modern și cu noi locuri de muncă. Este vorba de deschiderea primului magazin Kaufland în zona de Vest a Republicii Moldova – Kaufland Ungheni.

Potrivit proiectului, suprafața magazinului Kaufland din municipiul Ungheni va fi de aproximativ 3.900 m2. Parcarea va avea o capacitate de 315 de locuri (12 locuri de parcare vor fi alocate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri de parcare pentru familii cu copii).

Până când, automobiliștii din Ungheni se revoltă pe un lucru care îi deranjează extrem de mult – Glodul și lutul „înșirat” de mașinile de mare tonaj pe strada Romană.

În acest caz, administrația rețelei Kaufland Moldova nu are nici o vină.

Responsabilă de aceste „surprize” șoferilor Ungheneni este compania de construcții locală care efectuează lucrările de asamblare și construcție a viitorului centru comercial!

Redacția NEWS.UNGHENI.ORG a fost sesizat despre acest caz de către un locuitor al municipiului. Ungheneanul ne roagă, în numele locuitorilor din zonă, să facem publice aceste poze.

Poate măcar după aceasta le-ar da în cap să procure un Curațitor cu presiune (karcher) și să spele roțile. Nu de alta …. locuim în Europa 🙂

Totodată, noi am fost contactați anterior și de Ion Gaidau, unul dintre liderii comunității conducătorilor responsabili din municipiul și raional Ungheni cu aceași rugăminte.

În aceași ordine de idei, Ion a remis în adresa NEWS.UNGHENI.org (info.ungheni@gmail.com) o serie de fotografii pentru a confirma cele expuse.

Scopul – sensibilizarea autorităților responsabile de monitorizarea activității acestei / acestor companii, inclusiv modul de exploatare a tehnicii de construcție pe drumurile publice.

Amintim că după deschiderea primului magazin în municipiul Bălți, Kaufland Moldova a venit cu altă noutate bună și a anunțat începutul construcției magazinului în municipiul Ungheni, amplasat pe strada Mihai Eminescu nr. 67

Vedeți mai multe materiale referitor la Kaufland Ungheni, publicate de redacția News.Ungheni.org:

Urmare celor expuse supra, redacția NEWS.UNGHENI.ORG solicită companiilor care execută lucrările să respecte toate angajamentele asumate.

Compania Kaufland Moldova nu poartă nici o vină pentru acest incident și Unghenenii îi așteaptă cu nerăbdare să deschidă primul magazin din regiunea de Vest a Republicii Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: