Video // „Raliuri” pe bd. Ștefan cel Mare la volanul unui BMW. Șoferița – vedetă pe instagram

Iresponsabilitatea unor șoferi în trafic, uneori, nu are limite! Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări video, făcute LIVE de „annie.888” pe contul său de Instagram, din care se vede cum șoferița teribilistă se deplasează haotic pe bulevardul Ștefan cel Mare.



Ana Gheorghiev – tânăra din Chişinău, cunoscută sub numele de „annie.888” pe Instagram, la volanul unui BMW, cu viteză intră pe benzile de pe contrasens traversând peste linia dublă continuă, dar și intră în intersecții la culoarea roșie a semaforului.

Din aceleași imagini, se vede cum aceasta trece nestingherită pe lângă un echipaj de patrulare și face glume seama polițiștilor.

Inspectoratul Național de Patrulare a făcut o postare pe pagina de Facebook prin care susțin că s-au sesizat în legătură cu acest caz.

„Șoferul va fi identificat, citat pentru prezentare la INP și sancționat pentru ambele încălcări cu o amendă de la 1200 până la 1800 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare. De asemenea, în urma examinării cazului dacă camerele de supraveghere a circulației vor arăta că a încălcat și limita de viteză, va fi sancționat conform legislației în dependență de limita vitezei depășite”, scrie în postarea INP.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns