O minoră de 14 ani a murit pe loc într-un grav accident de motocicletă de la Strășeni

O minoră de 14 ani a decedat pe loc într-un grav accident de motocicletă la Strășeni. Tragedia a avut loc în după amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 13:20, la intrarea în localitatea Scoreni.



Potrivit poliției, în momentul imapctului, minora de 14 ani a se afla ca pasageră pe motocicleta, fără numere de înmatriculare. Imaginile de la locul impactului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Potrivit sursei, tânărul care conducea motocicleta era în stare de ebrietate.

La un moment dat, șoferul de 23 de ani nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul și s-ar fi izbit în plin, într-o mașină care mergea în față. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Strășeni, Cristina Vicol, a declarat că un bărbat în vârstă de 34 ani, din raionul Strășeni, deplasându-se pe strada centrală din satul Scoreni, a fost tamponat din spate de motocicleta, fără numere de înmatriculare. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul, dar și minora au fost aruncați de pe motocicletă. La fața locului a venit și o ambulanță.

Din nefericire, minora de 14 ani a suferit traume incompatibile cu viața și a murit la fața locului. La moment conducătorul motocicletei, a fost internat în spitalul raional Strășeni. Acesta a suferit o traumă cerebrală și cu fractură la piciorul stâng.

Deocamdată nu este clar din ce cauză s-a produs impactul. Poliția a confirmat dacă motociclistul a urcat băut la volan. Alte circumstanțe se stabilesc.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns