Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, vine la Chișinău

Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene, informează că va efectua o vizită în Republica Moldova la mijlocul săptămânii viitoare.

Într-o postare pe contul său de Twitter, Von der Leyen a declarat că se lucrează la un sprijin suplimentar pentru Republica Moldova pentru atenuarea crizei energetice.

Șefa Comisiei Europene a anunțat duminică seara, 6 noiembrie, că a avut „o conversație bună” cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a discutat despre situația energetică „îngrozitoare” din țară.

„Am discutat despre situația energetică dezastruoasă din R. Moldova. Lucrăm la un sprijin suplimentar pentru a ajuta R. Moldova să facă față nevoilor sale imediate de gaz și energie electrică. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu Maia Sandu atunci când voi vizita R. Moldova la mijlocul săptămânii”, anunță Ursula von der Leyen pe Twitter.

Von der Leyen nu a precizat data la care își planifică vizita în Republica Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Declarația Maiei Sandu după întrevederea cu Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene - Știri din regiunea Ungheni
  2. Uniunea Europeană va acorda R. Moldova încă 250 mln EURO pentru a depăși criza energetică - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns