Starea drumurilor publice la ora 12:00 a zilei de 27 ianuarie 2021

Administrația de Stat a Drumurilor informează că la ora actuală, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în totalitate.

Între ora 7:00 și 12:00, nu au fost înregistrate sectoare de drum blocate, în municipiul Chișinău, raioanele Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Ștefan Vodă, Basarabeasca, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari și UTA Găgăuzia a nins, formându-se lapoviță, partea carosabilă a drumurilor publice naționale din aceste regiuni fiind lunecoasă și înzăpezită.

În această perioadă, pentru combaterea lunecușului și deszăpezirea drumurilor publice au fost executate intervenții cu 8 autogredere, 16 buldozere cu pneuri, 35 de distribuitoare auto și implicarea a 16 muncitori rutieri.

Vedeți și articolele:

În cazul situațiilor de blocaj pe traseele naționale, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela în regim non-stop la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Informația se actualizează.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns