Ședința Comisiei pentru situații excepționale al raionului Ungheni din 27 ianuarie 2021

Astăzi, 27 ianuarie 2021 ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliul raional Ungheni s-a desfășurat ședința Comisiei raionale pentru situații excepționale.

Ședința a fost prezidată de președintele raionului care exercită și funcția de președinte al Comisiei pentru situații excepționale, informează Consiliul raional Ungheni.

Potrivit comunicatului Consiliului raional Ungheni, Ordinea de zi a ședinței a fost compusă din 3 subiecte:

1. Cu privire la concretizarea componenței și repartizarea obligațiunilor de serviciu a membrilor comisiei, ordinea de înștiințare a membrilor CSE, ordinea aducerii în stare de pregătire a organelor de conducere a Protecției Civile, Raportor: Sergiu Postolachi, șef Direcție situații excepționale mun. Ungheni

2. Cu privire la studierea Planului de activitate a CSE pentru anul 2021, Raportor: Sergiu Postolachi, șef Direcție situații excepționale mun. Ungheni

3. Cu privire la demersul Primăriei municipiului Ungheni nr.75-02/1-37 din 21.01.2021, Raportor: Ion Galușca, viceprimar mun. Ungheni.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns