Sistemul de sănătate dotat cu 44 ambulanțe noi de tip B și C

Prima tranșă de 44 ambulanțe de tip B și C procurate din Republica Turcia sunt recepționate de țara noastră, începând de astăzi, acestea urmează a fi atribuite Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Noile ambulanţe sunt dotate cu cele mai performante echipamente medicale, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătatea a efectuat procedura de achiziție publică privind achiziționarea ambulanțelor de tip B și tip C la solicitarea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, conform necesităților Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, în cadrul Acordului-cadru de împurmut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.  

Valoarea totală a primului lot este 2 665 428 euro.

Acestea a fost achiziționate de la operatorul economic nerezident „DAS Ozel Saglik Ambulance” (Turkey), care urmează să livreze în tranșe, alte 122 ambulanțe.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns