SIS și CNA au descins la sute de adrese ale membrilor partidului „ȘOR”

Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate în comun cu Centrul Național Anticorupție au descins în această dimineață la sute de adrese din R. Moldova.

Potrivit portalului Deschide.MD, oamenii legii efectuează percheziții într-un dosar de finanțare ilegală și spălare de bani.

Sursa informează că sunt vizați activiști ai Partidului „ȘOR”.

Totodată, mai mulți dintre ei au fugit din țară zilele trecute.

Ulterior, Procuratura Generală a confirmat faptul că în această dimineață au loc mai multe percheziții în care sunt vizați reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Confirmăm faptul că procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins cu mai multe percheziții în mai multe locații în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”. Cu mai multe detalii o să revenim pe parcursul zilei de azi”, a declarat procurorul responsabil de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

De menționat că acum câteva zile, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, anunța despre faptul că autoritățile pregătesc percheziții la reprezentanții din conducerea Partidului „ȘOR”.

Potrivit politicianului,  „decizia a fost luată după numeroase și nereușite încercări de a convinge formațiunea să renunțe la proteste și critici la adresa actualului regim”. 

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Procurorul general interimar va cere ridicarea imunității parlamentare deputatei Marina Tauber - Știri din regiunea Ungheni
  2. Foto, Video // Rezultatul descinderii CNA și SIS: Un partid politic este bănuit de finanțare ilegală de către un grup criminal organizat - Știri din regiunea Ungheni
  3. Marina Tauber a rămas fără imunitate parlamentară - Știri din regiunea Ungheni
  4. Noi descinderi ale ofițerilor SIS și CNA la sediile teritoriale ale partidului „ȘOR” - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns