Foto // Un bărbat a decedat într-un grav accident rutier lângă nodul rutier Cricova – Cricova

În această dimineață, un bărbat a decedat, iar altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs în jurul orei 08:15 în com. Stăuceni.

Gravul accident rutier a avut loc pe teritoriul comunei în Stăuceni, în imediata apropiere a nodului rutier R6 Chișinău – Bălți / M5 Criva – Chișinău – Cuciurgan / M1 Leușeni – Chișinău – Dubăsari / R4 Cricova – Criuleni.

Din primele cercetări la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accidentul rutier este implicat un automobil de marcă Dacia, care aparține unei agenții de pază, și un Mercedes.

Autoturismul aparține agenției particulare de pază „Prosecutor”.

În rezultatul impactului șoferul din Dacia a decedat la fața locului, iar pasagerul a fost grav rănit fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii sunt angajați ai agenției de pază.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Sinteza INSP pentru weekend: peste 3500 de încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere - Știri din regiunea Ungheni
  2. Accident rutier grav la Hâncești. Un bărbat de 50 de ani a decedat - Știri din regiunea Ungheni
  3. Sinteza INSP pentru weekend: peste 2800 de încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns