Elevii de la Colegiul Agroindustrial din Ungheni au efectuat o vizită de studiu la compania DiazTech

Elevii din cadrul Colegiul Agroindustrial din municipiul Ungheni au efectuat o la începutul lunii iulie 2021, o vizită de studiu la compania DiazTech.

Compania este specializată în importul și distribuirea utilajelor agricole.

Vizita de studiu a avut scopul promovării educației agricole și creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea în lanţul valoric domestic şi global, în particular a sectorului de cultivare a soiei.

Vizita a fost organizată în cadrul proiectului DeVram, implementat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Centrul Educațional ProDidactica și Donau Soia.

Programul UE: DEZVOLTAREA ZONELOR RURALE ÎN REPUBLICA MOLDOVA (2017/389-857)
Partea I: Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea în lanţul valoric domestic şi global, în particular a sectorului de cultivare a soiei
Finanțator: Uniunea Europeană şi ADA
Implementatori:  Agenţia Austriacă de Dezvoltare (ADA), în parteneriat cu Donau Soja Organization și Centrul Educaţional PRO DIDACTICA.
Perioada de implementare: aprilie 2018 – februarie 2021
Bugetul total al proiectului: 2,598,333 EUR 

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns