Doi elevi din Nisporeni pe podium la Olimpiada republicană la limba engleză 2023

La 9 aprilie 2023, Ministerul Educației și cercetării a organizat Festivitatea de premiere a învingătorilor Olimpiadei republicane la limbile engleză și germană 2023.

La ediția din acest an a olimpiadei au participat 240 de elevi ai claselor IX-XII, delegați din toate raioanele și municipiile republicii.

Premianții concursului sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Ungheni, Anenii Noi, Bălți, Căușeni, Chișinău, Criuleni, Dondușeni, Glodeni, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Sângerei, Strășeni.

Elevii claselor a IX-a și a XII-a, deținători ai diplomelor de gradul I, II și III în cadrul olimpiadelor republicane la disciplinele școlare desfășurate pe parcursul anului absolvirii, li se poate acorda nota „10” (zece), din oficiu, la probele de examen la aceeași disciplină în cadrul examenelor naționale de absolvire în învățământul general din acest an.

Doi elevi din Nisporeni pe podium la Olimpiada republicană la limba engleză 2023

Datorită pregătirii foarte bune, pe podium au urcat și doi elevi din raionul Nisporeni.

Elevii olimpici sunt discipoli ai prefesorilor Svetlana GARDAȘ și Elena CROITORU.

Mențiune:

  • Cristian ULINICI, clasa IX, 46 puncte, profesor Svetlana GARDAȘ, Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, or. Nisporeni

Locul III

  • Simona LEUCĂ, clasa X, 52 puncte, profesor Elena CROITORU, Liceul Teoretic „Prometeu”, s. Grozești, raionul Nisporeni.

Rezultatele elevilor din Nisporeni la Olimpiadele Republicane din 2023:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Valeria Marian din Nisporeni a cucerit locul III la Olimpiada Republicană la Geografie 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Otilia Ionel din Nisporeni a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la limba ROMÂNĂ 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns