Elena Tîmbur din Nisporeni pe podium la Olimpiada Republicană la Matematică 2023

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare informează că a desfășurat în perioada 3 – 6 martie 2023, ediția a 66-a a Olimpiadei Republicane la Matematică, la care au participat 217 de elevi ai claselor VII – XII.

La 6 martie curent, în cadrul evenimentului festiv de încheiere a competiției, au fost anunțați câștigătorii Olimpiadei Republicane la Matematică 2023.

Premianții ediției din acest an sunt elevi ai instituțiilor de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Chișinău, Criuleni, Drochia, Hâncești, Nisporeni, Orhei, Soroca și Ungheni.

Elena Tîmbur din Nisporeni pe podium la Olimpiada Republicană la Matematică 2023

Datorită pregătirii foarte bune, pe podium au urcat și o elevă al Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din orașul Nisporeni.

Potrivit listei premianților Olimpiada Republicană la Matematică, tânăra din Nisporeni a acumulat 19 puncte, a urcat pe podium și a fost premiat cu Mențiune.

Elena Tîmbur este elevă în clasa X-a și la Olimpiada Republicană la Matematică a fost ghidat de către profesorul Sergiu Iachimovschi.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Lista premianților la Olimpiada Republicană la Matematică 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Otilia Ionel din Nisporeni a cucerit bronzul la Olimpiada Republicană la limba ROMÂNĂ 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  3. Două eleve din Nisporeni au urcat pe podium la Olimpiada republicană la limba ROMÂNĂ 2024 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns