[VIDEO] Mesajul prim-ministrei Natalia Gavrilița privind incidentul cu rachetă de la Naslavcea

Prim-ministra Natalia Gavrilița a venit cu un mesaj video în care s-a referit la incidentul din această dimineață în care o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina.

Potrivit Nataliei Gavrilița, au fost afectate 26 de gospodării din satul Năslavcea

Siguranța oamenilor nu este negociabilă!

Totodată, Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat că Comisia pentru Situații Excepționale va adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în R. Moldova a sancțiunilor internaționale, în contextul sancțiunilor anunțate de autoritățile SUA pe numele a 21 de persoane și entități pentru corupție sistematică și interferență în alegeri susținute de Kremlin.

Vedeți și:

Dragi cetățeni! Astăzi la nordul țării a căzut o rachetă în localitatea Naslavcea din Republica Moldova. oamenii au văzut cu proprii ochi consecințele agresiunii Rusiei din țara vecină. Nu putem lăsa fără răspuns faptul că viețile unor cetățeni de-ai noștri au fost puse în pericol (…)

Vizavi de lista sancțiunilor și cele 21 de persoane incluse de către autoritățile SUA în lista sancțiunilor pentru furtul banilor și a votului cetățenilor, vă asigur că Guvernul va continuă să depună toate eforturile pentru a întoarce acești bani furați și pentru a-i sancționa conform legii.

În acest sens, azi, în cadrul ședinței CSE, vom adopta mai multe decizii care vor permite punerea în aplicare în Republica Moldova a sancțiunilor internaționale.

Așa cum am promis, hoții de miliarde nu vor evita la nesfârșit justiția

Natalia Gavrilița, Prim-ministră a Republicii Moldova

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. [FLASH] Poliția de Frontieră a descoperit o rachetă în apropiere de orașul Briceni - Știri din regiunea Ungheni
  2. Mesajul Prim-ministre Natalia Gavrilița cu privire la incidentul cu racheta depistată la Briceni - Știri din regiunea Ungheni
  3. [ULTIMA ORĂ] Resturi de rachetă descoperite de poliția de frontieră lângă hotarul MD-UA - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns