[VIDEO] Accident rutier tragic pe traseul R16 Ungheni – Sculeni, în apropiere de Blândești

Un accident rutier tragic a avut loc în această seară, 22 ianuarie 2023, pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni.

Tragedia a avut loc în jurul orelor 18:30 în apropiere de satului Blândești, raionul Ungheni.

Vedeți și:

Potrivit unor informații expediate la adresa NEWS.UNGHENI.ORG (info.ungheni@gmail.com), în jurul orelor 18:30, un autoturism de model Audi, cu numere de înmatriculare străine, a lovit un pieton de gen feminin.

Din nefericire, femeia, în vârstă de 71 de ani, urmare a traumelor primite, a decedat

Potrivit informațiilor obținute de la Serviciul de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni, accidentul rutier a avut loc în condiții rutiere de drum asfaltat umed, pe timp de noapte și cu iluminat stradal lipsă.

Preventiv, factorii care au dus la comiterea accidentului, sunt neglijarea de către conducătorul auto a punctului 45 al Regulamentului Circulației Rutiere

Sursa ne mai informează că în momentul impactului, la volanul mijlocului de transport de model Audi, se afla un locuitor al raionului Ungheni în vârstă de 19 ani.

Conducătorul auto deține permis de conducere de categoria corespunzătoare și rezultatul testării cu aparatul DRAGGER este 0.00 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Locul impactului nu este iluminat și în apropiere lipsesc treceri pentru pietoni.

În scurt timp de la accidentul rutier, la fața locului a sosit un echipaj al INSP Ungheni – Nisporeni și o ambulanță a SAMU Ungheni.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Sinteza INSP pentru weekend: peste 2 600 încălcări a RCR - Știri din regiunea Ungheni
  2. [FOTO] Un microbuz a derapat de pe traseul R1 Ungheni - Chișinău și s-a izbit într-un podeț - Știri din regiunea Ungheni
  3. [FOTO] Accident rutier grav pe traseul R16 Ungheni - Sculeni. Un Opel a fost făcut zob după ce a derapat de pe traseul național - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns