Unghenenii vor afla mai multe despre utilizarea brandului regiunii în cadrul unei sesiuni de informare

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie invită marți, 5 aprilie, la ora 15:00 antreprenorii, reprezentanții ONG-urilor, APL-urilor locale, dar și toți unghenenii dornici să afle mai multe despre brandul regiunii la o sesiune online de informare.

Dmitrii Moruz, expert în branding va povesti despre scopul și utilitatea brandului, elementele vizuale de bază, brandbook, dar și cum poate fi utilizat brandul pentru a spori atractivitatea regiunii Ungheni.

De asemenea, vor fi prezentate mostre care arată cum brandul este utilizat în context real, și vor fi oferite consultații pentru doritorii de a utiliza brandul regiunii în proiecte sau afacerile proprii.

📌 Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina Regiunii Ungheni.

Brandul regiunii Ungheni a fost lansat în august 2021, fiind destinat spre utilizare deopotrivă localităților rurale şi mun. Ungheni, agenţilor economici, instituțiilor publice, sectorului asociativ și oamenilor ce iubesc Ungheniul.

Sesiunea de informare se desfășoară în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

TAG EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/1207963469998447?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

*** 

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții.

Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

8 trackback-uri / pingback-uri

  1. Piața Independenței din mun. Ungheni poate fi numită și Piața „Magnolia” - Știri din regiunea Ungheni
  2. A înflorit magnolia la Ungheni. Piața Independenței se transformă în Piața „Magnolia” - Știri din regiunea Ungheni
  3. Havuzul muzical din Piața Independenței Ungheni - deteriorat de un microbuz încărcat cu butelii cu apă „OM” - Știri din regiunea Ungheni
  4. Start lucrărilor de revitalizare a Scuarulului Primăriei mun. Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  5. Uniunea Europeană finanțează construcția unui nou rezervor pentru apă potabilă la Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  6. [FOTO] Peste 1000 de tineri au participat la Festivalul Tineretului de la Ungheni - Știri din regiunea Ungheni
  7. Welcome to Ungheni. Piața Independenței s-a transformat din nou în „Piața Magnolia” - Știri din regiunea Ungheni
  8. Doi vloggeri care călătoresc cu o autorulotă au ajuns și la Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns