Un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat lovit de un taximetrist pe str. Aleco Russo din Chișinău

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a decedat după ce a fost lovit de un taximetrist pe strada Aleco Russo din Chișinău.

În urma unui grav accident rutier produs aseară pe strada Aleco Russo din sectorul Râșcani al mun. Chișinău, și-a pierdut viața un tânăr născut în anul 1997.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău informează că a fost sesizată în jurul orei 23:55, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui grav accident rutier, tamponare de pieton cu deces.

Angajații secției documentare accidente rutiere de comun cu ofițerul de urmărire penală al DP mun. Chișinău, imediat s-au deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că automobil „Toyota” (taxi), condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, în apropierea nemijlocită cu trecerea pentru pietoni a comis tamponarea unui tânăr ce traversa strada.

În urma traumelor primite tânărul a decedat pe loc.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

La acest subiect, în Comunitatea Conducătorilor Auto din municipiul și raionul Ungheni a fost publicată o poză cu un act al tânărului prin care se solicită suport în identificarea rudelor băiatul decedat.

În cazul în care dețineți careva informați, apelați la serviciul unic 112 și anunțați informațiile deținute.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns