Un pieton a fost lovit mortal de un taximetrist în Sipoteni, Călărași

Un accident rutier grav a avut loc ieri, 11 februarie în jurul orei 20:50, pe traseul R1 Chișinău – Ungheni, în perimetrul satului Sipoteni din raionul Călărași.


Un taximetrist în vârstă de 61 de ani, locuitor al orașului Călărași, fiind în timpul orelor de lucru a tamponat un pieton care se afla pe marginea carosabilului. Șoferul, aflându-se la volanul unui automobil de model Dacia, nu a văzut pietonul din cauza condițiilor meteo și a vizibilității reduse.

Ulterior, conducătorul auto a solicitat Poliția și Ambulanța. Pietonul a fost dus de urgență la Spitalul Raional Călărași, la scurt timp acesta a decedat din cauza leziunilor primite. Identitatea victimei urmează să fie stabilită.

Preliminar, s-a stabilit că  șoferul nu a văzut pietonul care stătea la pământ și la tamponat. Conducătorul auto își recunoaște vina.

Inspectoratul de Poliție Călărași a inițiat o cauză penală conform art. 264 Cod Penal al Republicii Moldova iar șoferul este cercetat în stare de libertate.

Informația a fost confirmată pentru mai multe surse media de către Ofițerul de Presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns