Un minor a fost tamponat mortal în Boldurești, r. Nisporeni. Șoferul care a comis accidentul a fugit de la fața locului

Un accident rutier cu urmări tragice a avut loc în seara zilei de 19 februarie 2024 în apropiere de Boldurești, raionul Nisporeni.

Aproximativ în jurul orelor 21:00, prin intermediul serviciului unic 112, Inspectoratul de Poliție Nisporeni a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier cu deces unui minor.

Tragedia a avut loc pe traseul traseul G94.1 G94 – Boldurești – G89, în imediata apropiere a satului Boldurești din raionul Nisporeni.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost tamponat mortal de un autoturism de model Dacia Duster, iar șoferul care a comis accidentul, a fugit de la fața locului.

Porivit surselor NEWS.UNGHENI.ORG, tânărul, locuitor al satului Boldurești, s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, împreună cu alți doi minori, și ar fi fost tamponat din spate de un mijloc de transport presupus de model Dacia DUSTER și presupus de culoare închisă, care a părăsit locul accidentului rutier.

În rezultatul tamponării, minorul în vârstă de 14 ani a decedat la fața locului.

La moment oamenii legii întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea conducătorului auto vinovat în comiterea accidentului.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

7 trackback-uri / pingback-uri

  1. „Dacă ești om, mergi și te predă!” Mesaj, spre rușinea șoferului fugar care a lovit mortal aseară un minor
  2. Mama copilului tamponat la Nisporeni, mesaj sfâșietor către șoferul care a fugit: Dacă ai inimă, du-te și te predă! – Top10
  3. Mesajul sfâșietor al mamei băiatului lovit mortal la Nisporeni - Ultimele ştiri din Moldova
  4. Mesajul sfâșietor al mamei băiatului lovit mortal în Boldurești, raionul Nisporeni - Știri din regiunea Ungheni
  5. [FLASH] Primarul satului Boldurești a fost reținut de Poliție și suspectat că a lovit mortal tânărul de 14 ani la 19 februarie 2024 - Știri din regiunea Ungheni
  6. Tragedia din Boldurești. A fost reținut încă un suspect care la ajutat pe primar să ascundă crima - Știri din regiunea Ungheni
  7. Cinci angajați ai IP Nisporeni sancționați după tragedia din Boldurești. Doi au fost demiși - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns