Un cetățean român urmărit internațional a fost reținut în PTF Sculeni

Polițiștii de frontieră Ieșeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităților competente un bărbat,  pe numele căruia era emis, de către autoritățile din Marea Britanie, un mandat de arestare, predare sau extrădare pentru săvârșirea infracțiunilor de răpire şi lipsire de libertate în mod ilegal.



În dimineața zilei de ieri, 20 februarie 2020, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieșire din ţară, cetățeanul român S.N., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Mureș.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 18 februarie curent, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autoritățile din Marea Britanie, pentru săvârșirea infracțiunilor de răpire şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratul de Poliție Județean Iași, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns