Un bărbat din Călărași a depășit de 14 ori limita de alcool admisibilă la volanul unui motocultor

În satul Buda din raionul Călărași, polițiștii de patrulare au depistat un șofer în stare de ebrietate avansată la volanul unui motocultor.

Testul „Drager” a arătat o concentrație de 2.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vedeți și:

Bărbatul de 37 de ani, originar din aceeași localitate, a fost înlăturat de la volanul mijlocului de transport, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală.

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică informează că, polițiștii de patrulare și în continuare vor desfășura acțiuni pentru prevenirea șofatului în stare de ebrietate și nu numai, scopul fiind siguranța fiecărui participant la trafic.

Îndemnăm repetat șoferii să nu neglijeze regulile de circulație, să nu urce în stare de ebrietate la volan, să țină cont de indicatoarele rutiere, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Sinteza INSP pentru weekend: peste 3500 de încălcări a Regulamentului Circulației Rutiere - Știri din regiunea Ungheni
  2. [FOTO] INSP Ungheni a stopat în Buzduganii de Jos un șofer cu gradul de alcoolemie 1.37 mg/l - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns