Tinerii din Ungheni au beneficiat de instruire în oratorie și discurs public, organizată de Clubul Oratorilor

La data de 3 decembrie 2021 a avut loc cel de al treilea eveniment din cadrul Clubul Oratorilor intitulat „Instruirea în oratorie și discurs public”.

Evenimentul educativ a fost organizat de Marina Zamă și Volutarii ProUngheni

Pe parcursul evenimentului tinerii au participat la exerciții de instruire în noțiunea de comunicare non verbala organizate de invitatul special Edgar Bunea.

Edgar Bunea este fondatorul primei trupe de actori din municipiul și raionul Ungheni, denumită TeatrUngheni

Acest eveniment a fost mai deosebit de celelalte , deoarece participanți au fost implicați în exercitii fizice, ci nu doar verbale că de obicei.

Tinerii au învățat să își exprime emoțiile fara cuvinte și au înțeles cît de importanta este comunicarea non-verbala.

Această activitate este parte a proiectului „Clubul Oratorilor”, implementat de Voluntarii ProUngheni, în cadrul Programului raional de Granturi, ediția 2021, pentru organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Ungheni, finanțat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, co-finanțat de Consiliul raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns