„Sparring” într-un studio TV. Deputații Mihai Popușoi și Grigore Novac s-au pălmuit reciproc

Vicespeakerul Parlamentului Republicii Moldova, deputatul PAS Mihai Popșoi și Grigore Novac, deputat PSRM, s-au încăierat în cadrul emisiunii „Cutia Negră” de la TV8.

Moderatoarea emisiunii, Mariana Rața, a precizat că cei doi s-au încăierat în timpul pauzei și că deputatul Popșoi ar fi apelat și la poliție.



Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui.

Potrivit TV8, în pauza emisiunii, lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. Ulterior, Novac s-a ridicat și l-a lovit pe Popșoi, iar acesta din urmă a chemat imediat Poliția după care i-a tras și el o palmă deputatului socialist.

„Palme au fost date și dintr-o parte, și din alta, a menționat jurnalista.

Întrebat dacă își regretă acțiunea și dacă gestul este demn de un deputat, socialistul Grigore Novac a răspuns scurt: „Nu-i demn de comportamentul unui deputat să atace membrii familiei”.

Anterior, în cadrul emisiunii, Mihai Popșoi menționase că deputatul Grigore Novac s-ar fi căsătorit fictiv pentru a intra în posesia unor terenuri.

sursa: TV8

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns