Sinteza INSP Ungheni – Nisporeni pentru zilele de weekend (11 – 12 decembrie 2021)

Ca și în weekendurile precedent, echipajele de patrulare ale INSP au intensificat acțiunile de patrulare și au continuat verificarea șoferilor pe întregul teritoriul controlat al țării, cu excepția localităților din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina.

Scopul – depistarea și sancționarea conducătorii auto care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere sau urcă în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică la volan.

Sinteza INSP Ungheni – Nisporeni pentru Weekend

Deși consecințele accidentelor rutiere au urmări foarte grave, unii participanți la trafic continuă să își pună în pericol atât viața lor cât și a celor din jur

Echipajele și ofițerii de patrulare din cadrul serviciului de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni nu sunt o excepție.

Potrivit informațiilor obținute de la serviciul de patrulare ce asigură securitatea cetățenilor și a traficului rutier în raionale Ungheni și Nisporeni, în urma activităților desfășurate în cele două zile de weekend, 11 și 12 decembrie 2021, au fost înregistrate și documentate următoarele:

  • documentate 104 de contravenții;
  • aplicate amenzi de cca 65 400 lei;
  • aplicate 187 de puncte de sancționare;
  • 2 persoane în stare de ebrietate la volan;
  • 1 conducător auto amendați pentru parcarea mijlocului de transport în locuri interzise de RCR;
  • depistat 1 autoturism în căutare.

Totodată, serviciul de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni a furnizat și câteva exemple detaliate în care unii conducători au încălcat grosolan Regulamentul Circulației Rutiere sau au urcat la volan în stare de ebrietate.

Beat la volan pe traseul Bucovăț – Nisporeni

La 12 decembrie 2021, în jurul orelor 1:40, echipajul INSP a stopat un autoturism de model Renault Scenic pe traseul R25 Bucovăț – Nisporeni.

La volan se afla un tânăr de 37 de ani, locuitor al municipiului Hâncești. Tânărul a trezit suspiciuni în privința consumului de alcool.

După ce a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul aparatului DRAGER a arătat 0.72 mg/l în aerul expirat

Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Nisporeni.

Aghezmuit la volan pe strada Suveranității din orașul Nisporeni

La 12 decembrie curent, aproximativ în jurul orei 4:15, pe str. Suvernității din orașul Nisporeni a fost stopat un mijloc de transport de model Audi Q5, condus de un locuitor al raionului.

Existând suspiciunea privind starea conducătorului auto și consumul de alcool, polițiștii de patrulare l-au supus testului alcoolscopic cu aparatului DRAGER.

Rezultatul – 0.25 mg/l în aerul expirat.

Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Nisporeni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Accident rutier în Costuleni. Un Opel s-a tamponat cu un copac de pe marginea drumului - Știri din regiunea Ungheni
  2. INSP Ungheni-Nisporeni a „prins” un VW Passat circulând cu 115 km/h prin Semeni - Știri din regiunea Ungheni
  3. Doi vitezomani au fost „prinși” de INSP Ungheni - Nisporeni în satele de pe traseul R16 Ungheni - Sculeni - Știri din regiunea Ungheni
  4. Foto // INSP a „prins” un BMW circulând cu 116 km/h prin mun. Bălți. Șoferul era „servit” și a deteriorat uniforma unui polițist - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns