Pompierii DSE Ungheni în ajutorul locuitorilor satului Romanovca

Pe lângă faptul că sunt mereu la datorie și ne veghează siguranța anti-incendiară cât și alte situații excepționale, pompierii și salvatorii mai întreprind și acțiuni civile.

Un exemplu în acest sens este ajutorul acordat de către pompierii Direcției Situații Excepționale Ungheni a IGSU locuitorilor din satul Romanovca, parte a Primăriei orașului Cornești.

Cu ajutorul unei autospeciale din dotare, angajații DSE Ungheni au oferit suport profesionist la curățarea fântânii publice din s. Romanovca.

Ulterior, apa din fântână a fost igienizată pentru a putea fi consumată fără să prezinte vreun pericol pentru sănătatea umană

Urmare a acțiunii voluntare, Primăria orașului Cornești vine cu un mesaj de mulțumire adresat echipei de pompieri DSE Ungheni participanți la „clacă” și pentru faptul că răspund mereu la nevoile cetățenilor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram, YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns