O sută de stejari au fost plantați în Sculeniul din Iași, pentru a marca Centenarul Marii Uniri: „100 pentru 100”

O sută de stejari au fost plantați în satul Sculeni din județul Iași, pentru a marca Centenarul Marii Uniri.

Acțiunea a fost organizată în cadrul proiectului “100 pentru 100”, inițiat de Garda Națională de Mediu din România în comun cu Consiliul Județean Iași, informează pe pagina sa de facebook, Maricel Popa, Președintele consiliul județean.


„Această inițiativă a fost organizată în cadrul proiectului „100 pentru 100”, în memoria celor care au contribuit la înfăptuirea statului național unitar, dorindu-se deopotrivă încurajarea populației pentru a se implica în manifestări care au ca scop protejarea naturii și promovarea valorilor naționale”, a scris dl Maricel Popa.

La eveniment au participat și Ion Leucă, președintele Raionului Glodeni, polițiști de frontieră ai ITPF Iași, jandarmi ai IJJ Iași, reprezentați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, ai Inspectoratului de Poliție Județean, elevi și studenți.

În cadrul campaniei “100 pentru 100”, la nivelul național al României, vor fi plantați peste 4300 de puieți de stejar.

Acțiunea autorităților din România ar putea fi preluată cu ușurință de către cei din Republica Moldova, că doar sângele apă nu se face.

Galerie foto de la eveniment:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns