Motorina se scumpește cu 6 bani iar benzina – se ieftinește cu 12 bani. Prețul carburanților la 22 iunie 2022

Deja tradițional, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică continuă să publice vești triste pentru conducătorii auto și posesorii de mijloace de transport.

Practic zilnic, continuă majorarea prețului la motorină.

În premieră, îna a doua săptămână consecutivă, după o lungă perioadă de timp, în unele zile se ieftinește nesimnificativ benzina

Motorina continuă să coste peste 32 lei per litru

În această ordine de idei, pentru 22 iunie 2022, cetățenii vor achita cu 12 bănuți mai puțin pentru un litru de benzină și cu 6 bănuți mai scump pentru un litru de motorină.

Potrivit anunțului, un litru de benzină la pompă se va putea comercializa cu maxim 33.42 lei, iar motorina – 32.38 lei.

Amintim că urmare a ultimilor modificări a legislației de profil, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime de referință pentru benzina și motorina standard.

Ulterior, companiile care comercializează combustibil cu amănuntul, stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

  • Pentru benzina COR 95 – 33.42 lei/litru;
  • Pentru motorină – 32.38 lei/litru.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns