Ministrului Muncii și Protecției Sociale a efectuat o vizită de lucru la Fălești

La 14 decembrie curent, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a efectuat o vizită de lucru în raionul Fălești.

Vizita a început cu întrevederea ministrului cu președintele, vicepreședintele și reprezentanții direcției asistență social.

Potrivit unui comunicat al Consiliului raional, agenda vizitei a cuprins tematica privind sistemul de protecție socială a populației: provocări și soluții.

Vizita de lucru a avut ca scop stabilirea și asigurarea unui dialog constructiv cu șefii direcțiilor de asistență socială din municipiul Bălți și raioanele Ungheni, Fălești, Orhei și Călărași prin identificarea provocărilor și soluționarea acestora în domeniul protecției sociale prin măsuri și politici bine-țintite în domeniu.

În cadrul activității, fiecare șef de direcție și-a expus punctul de vedere cu privire la provocările cu care se confruntă fiecare direcție în domeniu prestării serviciilor sociale de calitate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns