[FOTO, VIDEO] Intervențiile salvatorilor IGSU în nordul țării și în regiunea Ungheni

În după amiaza zilei de 5 aprilie, în urma condițiilor meteorologice nefavorabile înregistrate, angajații IGSU din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de deblocare și tractare a mai multor autovehicule blocate în zăpadă.

Vedeți și:

Astfel, pompierii au fost solicitați pentru a tracta un autocar școlar, care transporta mai mulți elevi și a rămas blocat în zăpadă pe traseul din satul Moșeni din raionul Râșcani.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:58.

Intervențiile salvatorilor IGSU

Potrivit datelor înregistrate, în autobuzul școlar se aflau 10 copii și 2 maturi.

La fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care în timp de 20 de minute au reușit deblocarea autovehicolului și tractarea acestuia spre o porțiune curată a traseului.

Potrivit IGSU pasagerii autocarului nu au avut de suferit.

Tot aici, angajații Inspectoratului au tractat alte 4 automobile pe același traseu în care se aflau 8 persoane.

Deasemenea, de ajutorul echipelor de pompieri a fost nevoie și în satul Borosenii Noi, unde salvatorii au tractat din zăpadă  un microbuz de rută fără pasageri.

În aceași ordine de idei, în regiunea Ungheni, efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni a intervenit în jurul orelor 14:00 în satul Medeleni, unde au tractat din zăpadă 1 autoturism, în care se aflau 2 persoane dintre care un copil minor (2 ani).

Ulterior, în jurul orelor 21:00, efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni, a intervenit în satul Lidovca, unde au tractat din zăpadă o ambulanță (fără pacient).

Deja la orele 22:00, efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni, a intervenit la periferia orașului Ungheni, unde au tractat 1 autoturism, care din cauza condițiilor meteo nefavorabile a derapat de pe traseu.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 41 situații de risc.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. ASD informează despre starea drumurilor la 6 aprilie 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale VEST au deblocat mai multe mijloacelor de transport - Știri din regiunea Ungheni
  3. Situația zborurilor de pe Aeroportul Internațional Iași la 6 aprilie 2023, ora 11:30 - Știri din regiunea Ungheni
  4. [FOTO] Agenții de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni alături de cetățeni și pe timp de intemperie - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns