Foto // Un nou accident grav cu implicarea unui microbuz de rută în Chișinău

Două persoane au ajuns la spital, după ce un Mercedes, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 30 de ani, s-a izbit într-un microbuz cu pasageri.



Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe șoseaua Hîncești, din cartierul Telecentru al Chișinăului, transmite Deschide.md

Potrivit sursei, din imaginile făcute publice pe Facebook de către un martor ocular, se vede că impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia ambele vehicole au fost grav avariate și au rămas blocate în intersecție.

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că în urma impactului, două persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

La spital a ajuns șoferul microbuzului de pe ruta 108, dar și unul dintre pasagerii săi. S-a stabilit, preliminar, că accidentul ar fi avut loc din cauza nerespectării regulile de circulație la traversare intersecției.

Unul dintre cei doi șoferi ar fi trecut la roșu, însă urmează să se stabilească care dintre ei se face vinovat,” a mai menționat spus Scripnic.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns