Foto // Accident tragic în municipiul Ungheni. Un bărbat a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta într-un pilon electric

Un accident rutier, cu urmări tragice, a avut loc în seara zilei de ieri în municipiul Ungheni.

Conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit violent într-un pilon de electricitate.Urmare a impactului, motocicleta a fost aruncată la câțiva metri iar conducătorul a decedat.

Potrivit mai multor surse media, tragedia a avut loc în jurul orei 21:40 a zilei de 29 aprilie 2020.

Potrivit ofițerul de presă al IGP, Cristina Vicol, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni au fost alertați la ora 21:40.

„La fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă 33 ani, locuitor al municipiului Ungheni, fiind la volanul unei motociclete a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric.

Șoferul a decedat pe loc”.

Ulterior, portalul Deschide.md cu referire la un alt ofițer de presă al IGP, Mariana Bețivu, a comunicat următoarele:

„Acesta se deplasa cu o motocicletă de marca Viper 150, fără plăcuțe de înmatriculare, când a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit cu motocicleta într-un pilon.

În urma impactului, motociclistul a decedat pe loc până la venirea ambulanței”

Inspectoratul de Poliție Ungheni investighează cazul și urmează a se expune asupra circumstanțelor producerii coleziunii fatale.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: