Foto // Accident rutier grav pe traseul R30. O persoană a decedat și alte patru au fost rănite

În seara zilei de ieri, 7 septembrie 2021, pe traseul național R30 Anenii Noi – Căușeni – frontieră cu Ucraina, în segmentul dintre Antonești și Olănești, r. Ștefan Vodă, a avut loc un grav accident rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:17 și au fost implicate mai multor automobile.

Urmare, o persoană a decedat și alte patru au fost rănite.

Ajunși la fața locului polișții au stabilit, preliminar că, conducătorul automobilul de marca BMW, având viteză excesivă nu s-a ispravit cu conducerea mijlocului de transport și a tamponat din spate automobilul de marca Dacia Duster care aparține DR Est a IGPF, condus de un angajat al Poliției de Frontieră.

Potrivit unei dispoziții de serviciu un echipaj al Direcției regionale Est se afla în misiune de control al zonei din responsabilitate, cu mijlocul de transport Dacia Duster MAI 8226.

Ulterior, BMW-ul s-a proiectat în alt automobil de model „Toyota ” condus de un bărbat de 48 de ani care venea din sens opus.

Potrivit declarațiilor de la fața locului, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat o femeie de 46 de ani din s. Slobozia r-nul Ștefan Vodă, însă poliția examinează și o altă versiune precum că BMW-ul era condus de fiul acesteia, angajat al Poliției de Frontieră.

În automobilul „Toyota” se aflau 3 bărbați și o femeie, cetățeni ai Federației Ruse cu vârstele cuprinse între 26 și 45 ani.

Toți pasagerii au primit diferite traumatisme fiind transportați la spitalul raional Ștefan Vodă.

Șoferul Toyotei, ca urmare a traumelor primite, a decedat în drum spre spital.

Angajații poliției de frontieră au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe cazul dat este pornită o cauză penală.

La moment, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns