Forumul Raional al Tinerilor Ungheni, ediția 2021

În scopul asigurării participării active a tinerilor la viaţa locală şi regională, în special, în procesul de luare a deciziilor ce îi privesc, Consiliul Raional al Tinerilor (CRT) Ungheni desfășoară anual Forumul Raional al Tinerilor din Ungheni.

Evenimentul este organizat de Ziua Internațională a Tineretului

În cadrul Forumului Raional al Tinerilor Ungheni, vor examinate următoarele subiecte:

  • prezentarea rezultatelor sondajului cu privire la provocările tinerilor din raionul Ungheni,
  • analiza provocărilor cu care se confruntă aceștia,
  • consultarea tinerilor şi reprezentanților grupurilor locale de inițiativă și organizații de tineret, ai serviciilor sociale adresate și tinerilor din Ungheni, în vederea soluționării acestora.

Potrivit Consiliului Raional al Tinerilor din Ungheni, în ediția din acest an este planificătp, de asemenea, evenimentul de tip open space, de până la 50 participanți.

Organizatorii mai comunică că doritorii de a participa la eveniment, pot solicita participarea printr-un mesaj adresat pe pagina de Facebook a Consiliului Raional Ungheni.

În cadrul forumului se vor desfășura 4 ateliere de lucru, unde participanții vor avea posibilitatea de a participa activ la procesul de evaluare a rezultatelor:

  • Sănătatea tinerilor;
  • Orientarea vocațională şi profesională. Încadrarea tinerilor în câmpul muncii;
  • Criminalitatea și delicvența juvenilă;
  • Participarea și dezvoltarea tinerilor.

Forumul Raional al Tinerilor Ungheni, ediția 2021 va avea loc joi, 12 august 2021, începând cu 13:30.

Evenimentul cu impact național va fo organizat în curtea Centrului Raional de Tineret Ungheni, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Raional al Tinerilor Ungheni, în comun cu Centrul Raional de Tineret Ungheni, cu suportul oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, Consiliul raional Ungheni și Direcția Educație Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns