Două autoturisme s-au tamponat frontal pe traseul R16, în segmentul localității Bocșa din Fălești

Salvatorii din nordul țării au descarcerat trei persoane în urma unui accident de circulație

Potrivit IGSU, în noaptea de 7 aprilie 2024 salvatorii din nordul țării au descarcerat trei persoane în urma unui accident de circulație produs în localitatea Bocșa, raionul Fălești.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 23:22.

Vedeți și:

Potrivit informațiilor înregistrate, un automobilul de model Opel Corsa a fost tamponat frontal de un autovehicul de model Mercedes E-Class 220.

Preliminar, conducătorul autoturismului de model Mercedes, în vârstă de 21 de ani, efectuând manevra de depășire, s-a tamponat frontal autoturismul de model Opel Corsa, condus de către un bărbat în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto și pasagerii din automobilul Opel Corsa au rămas blocați în fiarele autoturismului.

La fața locului, în mod de urgență a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri, care în cel mai scurt timp au deblocat și au evacuat persoanele încarcerate.

Victimele accidentului au fost preluate și transportate la spitalul raional Fălești, unde ulterior, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat.

Pasagerii, doi bărbați în vârsta de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, iar la moment starea acestor este stabilă.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns